Financiering

Ontvang €27.000 om jouw woning te verduurzamen!

Ontvang €27.000 om jouw woning te verduurzamen!

Soltectum Groep B.V. heeft met ingang van 1 januari 2024 een ambitieus nieuw project gelanceerd. In dit project stellen wij klanten in staat om hun woning te verduurzamen door hen te helpen bij een verduurzaming lening van maximaal 27.000 euro te krijgen. (LET OP: wij geven geen financieel advies en helpen enkel bij de aanvraag). Dit bedrag is in de meeste gevallen rentevrij en mag over een periode van 20 jaar worden terugbetaald. Opvallend is dat de maandelijkse terugbetaling van 112,64 euro gedurende deze periode, zonder rente, volledig gecompenseerd wordt door de besparingen die voortvloeien uit de verduurzaming van de woning.

Dankzij investeringen in bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepompen en dakisolatie, kan de klant gemiddeld al een besparing van 350 euro per maand realiseren.

Deze financiële regeling is ontworpen met het oog op het minimaliseren van de impact op de maandelijkse uitgaven van de klant. In feite zal de besparing op energiekosten die voortvloeit uit de verduurzaming ervoor zorgen dat de klant niet alleen de afbetaling van 112,64 euro niet merkt, maar zelfs geld overhoudt in hun eigen portemonnee.

Na voltooiing van het verduurzaming project is het streven van Soltectum Groep B.V. om de klant te voorzien van een nieuw energielabel van minimaal A+. Dit resulteert niet alleen in een duurzamere woning, maar ook in een aanzienlijke stijging van de woningwaarde. Onze schatting is dat deze waardestijging tussen de 40.000 en 50.000 euro zal liggen. Soltectum Groep B.V. neemt ook de verantwoordelijkheid voor het verkrijgen van dit nieuwe energielabel, waardoor het gehele proces voor de klant zo naadloos en zorgeloos mogelijk verloopt.

Wil je meer informatie over ons?